inschrijven 2023

Via het formulier op deze pagina kun je je inschrijven voor de Kunstmarkt Wijchen 2023. Geef een duidelijke omschrijving van wat je wilt laten zien en stuur enkele foto’s mee die een goede indruk geven van het werk dat je maakt. (Een van die foto’s gebruiken we straks voor de vermelding op deze website.)

eigen werk

Wij verwelkomen een breed spectrum aan kunstvormen. Een strikte voorwaarde is echter dat je het werk dat je presenteert zelf gemaakt moet hebben, met een eigen creatieve inbreng.

We bekijken alle inschrijvingen om vast te stellen of het werk passend is. Kwaliteit speelt uiteraard een rol, maar ook proberen we het aanbod evenwichtig te houden, met genoeg variatie. We laten je zo spoedig mogelijk weten of je inschrijving geaccepteerd is.

kosten en voorzieningen

De kosten voor deelname zijn 39.50 euro. Daarvoor krijg je een kraam met afdak van 4 x 1 meter (die zo is opgesteld dat je gemakkelijk van achterkant naar voorkant kunt lopen). Achterzeil (bij voorkeur wit) moet je zelf verzorgen. Parkeren kan op het terrein, niet achter de kramen.

Toiletwagen is aanwezig.

Voor deelnemers is er na afloop van de markt een hapje en een drankje.

bezoekers

Koffie, frisdrank, bier en wijn, en ook soep en broodjes zijn op het terrein te verkrijgen. Er is een terrasje, live muziek en ‘kunstzinnig’ vermaak voor de kinderen.

Voor bezoekers vanaf 18 jaar geldt een entreeprijs van 1,50 euro (inclusief deelname aan de loterij).

Inschrijvingsformulier Kunstmarkt Wijchen 2023

(NB velden met * zijn verplicht)

    Voorbeelden van je werk (maximaal 3 bestanden niet groter dan 1,0 MB)